Match i Allsvenskan 2010
Matchstart: 2010-09-22 kl 19:00
Arena: Råsunda
Publik: 9 431

På onsdagskvällen möttes AIK och Kalmar FF på Råsunda inför en publik på 9431 personer. Det var en tuff match där båda lagen kämpade hårt för att få med sig en seger.

I den 20:e minuten gjorde AIK sitt första byte när Christoffer Eriksson lämnade planen och ersattes av Daniel Tjernström. Men det var Kalmar FF som skulle göra första målet i matchen, när Daniel Freire Mendes satte bollen i nätet i den 53:e minuten.

AIK försökte desperat att jaga en kvittering, men deras ansträngningar ledde inte till några resultat. Kenny Pavey blev varnad i den 64:e minuten, vilket ledde till ytterligare frustration för AIK. I den 66:e minuten gjorde AIK ytterligare ett byte när Goran Ljubojevic ersatte Christoffer Eriksson.

Kalmar FF bytte också ut Stefan Larsson mot Mattias Johansson i den 66:e minuten. Viktor Lundberg från AIK blev varnad i den 67:e minuten, medan Erik Israelsson från Kalmar FF fick en varning i den 70:e minuten.

Kalmar FF gjorde sitt sista byte när Daniel Freire Mendes lämnade planen för att ersättas av en okänd spelare i den 77:e minuten. Andra halvlek blev händelserik på många sätt, men det var Kalmar FF som slutligen tog hem segern med 1 - 0.

Efter matchen ligger AIK på 13:e plats och Kalmar FF på 7:e plats i tabellen. Det var en intensiv match där båda lagen bjöd på en spännande underhållning för fansen på Råsunda.