Örebro - Mjällby AIF (3 - 1)
Match i Allsvenskan 2020
Matchstart: 2020-07-20 kl 19:00
Arena: Behrn Arena

Det var en spännande match mellan Örebro och Mjällby AIF på Behrn Arena. Trots att ingen publik var på plats på grund av de rådande omständigheterna, bjöd matchen på en hel del action. Domaren för kvällen var Bojan Pandzic, assisterad av Joakim Amri Nilsson och Robin Wilde.

Matchen började med ett tidigt mål från Mjällby AIF. Det var deras spelare som gjorde sitt tredje mål för säsongen och satte laget i ledning med 1-0 i den 6:e minuten. Målet kom genom en straffspark som genomfördes av David Löfquist i den 12:e minuten.

Örebro kämpade tillbaka och i den 38:e minuten lyckades de kvittera. Erik Björndahl stod för målet, assisterad av David Seger, och resultatet var 1-1.

I halvtid gjorde Örebro ett byte. Simon Amin gick in som ny spelare istället för Dennis Collander i den 46:e minuten.

I den 52:a minuten tog Örebro ledningen genom Nahir Besara. Han gjorde ett fantastiskt frisparksmål och höjde resultatet till 2-1.

Båda lagen gjorde byten under matchens gång för att försöka förändra spelet. I den 60:e minuten bytte Örebro ut Simon Amin mot Nordin Gerzic.

Mjällby AIF försökte komma tillbaka in i matchen och bytte ut Besard Sabovic mot Jacob Bergström i den 71:a minuten.

Örebro var dock det starkare laget och i den 80:e minuten ökade de sin ledning till 3-1. Det var Jake Larsson som blev målskytt denna gång, med assist av David Seger.

Örebro gjorde två ytterligare byten i den 86:e minuten. Hussein Ali gick in som ny spelare istället för Michael Almebäck, och Arvid Brorsson ersatte David Seger.

Matchen slutade 3-1 till Örebro. Efter matchen låg Örebro på plats 10 i tabellen medan Mjällby AIF låg på plats 8. Det var en viktig seger för Örebro och de jublade över sin starka prestation.