Örebro - IFK Göteborg (0 - 0)
Match i Allsvenskan 2021
Matchstart: 2021-04-10 kl 17:30
Arena: Behrn Arena

En spännande match mellan Örebro och IFK Göteborg spelades på Behrn Arena i Allsvenskan 2021. Med en liten publik på endast 8 personer var atmosfären i arenan ganska lugn. Domaren Kaspar Sjöberg höll i taktpinnen och assisterades av Daniel Wärnmark och Johan Thalin.

Matchen började kl 17:30 på lördagen och båda lagen visade sig vara villiga att vinna. Båda lagen hade flera bra chanser att ta ledningen, men försvararna och målvakterna spikade igen.

I den 66:e minuten gjorde IFK Göteborg sitt första byte. Kolbeinn Sigþórsson klev in på planen istället för Kevin Yakob. IFK Göteborg såg ut att vilja förbättra sin anfallsförmåga för att ta ledningen.

Bara en minut senare fick August Erlingmark en varning för ett tufft spel. IFK Göteborg verkade lite frustrerade över det jämnt ställda resultatet och hade svårt att hitta det avgörande målet.

I den 74:e minuten gjorde Örebro sitt första byte. Nordin Gerzic ersatte Agon Mehmeti i en förhoppning om att kunna skapa mer farlighet framåt. Båda lagen kämpade hårt och det var uppenbart att de ville ha segern med sig.

IFK Göteborg gjorde sedan två olika byten. Robin Söder ersatte Simon Thern i den 81:e minuten för att skapa mer offensiv tyngd. Tre minuter senare kom Pontus Wernbloom in istället för Sebastian Eriksson för att stabilisera mittfältet.

Med bara två minuter kvar av matchen gjorde Örebro sitt sista byte. Erik Björndahl ersatte David Seger i ett sista försök att kunna göra ett avgörande mål. Trots detta lyckades ingen av lagen att hitta nätet och matchen slutade alltså 0-0.

Det var en tuff och intensiv match där båda lagen kämpade hårt. Trots flera chanser på båda hållen lyckades inget lag att avgöra matchen. Båda lagen kan vara nöjda med en poäng, men säkerligen hade de hoppats på ett bättre resultat inför sina fans.