IF Brommapojkarna - IFK Göteborg (0 - 0)
Match i Allsvenskan 2023
Matchstart: 2023-05-08 kl 19:00
Arena: Grimsta IP 1
Publik: 2 556

Det var en jämn och fysiskt tuff match på Grimsta IP 1 mellan hemmalaget IF Brommapojkarna och gästande IFK Göteborg. Båda lagen skapade chanser men det var ingen som lyckades sätta bollen i nät.

Matchen inleddes med viss försiktighet från båda lagen. IF Brommapojkarna drog på sig en varning i den 15:e minuten efter en tuff tackling av André Calisir. I den 26:e minuten skapade IFK Göteborg en farlig chans men skottet gick utanför.

I halvtid bytte IFK Göteborg in Anders Trondsen för Sebastian Eriksson. Andra halvlek inleddes med en varning för Gustaf Norlin i IFK Göteborg i den 47:e minuten. IF Brommapojkarna skapade flera farliga målchanser men missade alla.

I den 59:e minuten byttes Gustaf Norlin ut för Eman Markovic i IFK Göteborg. IFK Göteborg fortsatte att skapa chanser men ville inte riktigt in i mål. IFK Göteborg fortsatte med byte och bytte ut Elias Kristoffersen Hagen för Linus Carlstrand i den 77:e minuten.

IF Brommapojkarna fortsatte att pressa IFK Göteborg och bytte in Kevin Ackermann för Marijan Cosic och Richie Omorowa för Nikola Vasic i den 81:a minuten. IFK Göteborg bytte ut Sebastian Ohlsson för Suleiman Abdullahi i den 89:e minuten. IF Brommapojkarna bytte ut Oscar Pettersson för Gustav Sandberg Magnusson i den 89:e minuten.

Matchen slutade 0-0 efter en välspelad match från båda lagen. Publiken fick se ett jämnt möte där båda lagen hade chanser att ta ledningen men där ingen lyckades få in bollen i nät. Domare Andreas Ekberg höll en god överblick över matchen och assisterande domare Mikael Hallin och Sebastian Robertsson hade full koll på det spännande mötet.