Match i Allsvenskan 2023
Matchstart: 2023-05-09 kl 19:00
Arena: Tele2 Arena
Publik: 19 293

Hammarby och Mjällby AIF möttes i en spännande match på Tele2 Arena. Matchen började kl 19:00 på tisdag kväll framför en publik på 19293 personer.

Domare Granit Maqedonci och hans assisterande domare Daniel Ekman och Anton Sjöberg höll koll på spelet och det blev ett tufft möte mellan de båda lagen.

Första halvlek var jämn men det var Mjällby AIF som var närmast att ta ledningen efter att Arvid Brorsson hade ett skott från högerkanten som var farligt nära att gå in i mål.

I halvtid gjorde Hammarby ett byte där Adi Nalic ersatte Fredrik Hammar medan Mjällby AIF valde att byta ut Viktor Gustafson och sätta in Herman Johansson.

Andra halvlek var också jämn där båda lagen skapade farliga chanser men inget av lagen lyckades ta ledningen.

Hammarby gjorde flera byten under andra halvlek för att försöka pressa på och få in ett mål. Montader Madjed ersatte Nahir Besara och Pavle Vagic hoppade in i stället för Alper Demirol.

Mjällby AIF gjorde också två byten där Mamudu Moro ersatte Max Fenger och David Löfquist byttes in istället för Alexander Johansson.

I matchens slutskede blev Nathaniel Adjei varnad för Hammarby och Noah Eile byttes in för Mjällby AIF i stället för Adam Ståhl.

Trots flera farliga chanser från båda lagen lyckades ingen få in bollen i mål och matchen slutade 0-0.

Efter matchen står Hammarby på plats 11 medan Mjällby AIF ligger på plats 8 i tabellen.