Match i Division 1 Norra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-04-13 kl 17:30
Arena: Valhalla 1 Konstgräs
Publik: 181

I en spännande match mellan Qviding FIF och Lödöse Nygård IK på Valhalla 1 Konstgräs, gick Lödöse Nygård IK segrande ur striden med resultatet 2-3.

Matchen inleddes med intensitet och det var Qviding FIF som tog ledningen i den 23:e minuten genom Amna Lihovic. Men Lödöse Nygård IK kvitterade innan halvtid genom Jessica Johannesson och matchen stod då 1-1.

Efter paus lyckades Qviding FIF återigen ta ledningen genom Ida Forsberg i den 55:e minuten. Men Lödöse Nygård IK gav inte upp och Evelina Löfström lyckades kvittera i den 85:e minuten. Bara två minuter senare tog de även ledningen genom Matilda Johansson, vilket visade sig bli matchavgörande.

Trots intensiva försök från Qviding FIF att komma tillbaka så lyckades de inte och matchen slutade 2-3 till Lödöse Nygård IK.

Efter matchen ligger Qviding FIF på plats 7 i tabellen medan Lödöse Nygård IK befinner sig på plats 4. En välspelad match med kämpaglöd och dramatik ända in i slutminuterna inför en publik på 181 personer. Domare för matchen var Ida Fredriksson och assisterande domare Pierre Eberhard Berg och Stefan Fredén.