IK Friscopojkarna - Lödöse Nygård IK 0 - 3

IK Friscopojkarna - Lödöse Nygård IK (0 - 3)
Match i Division 1 Norra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-04-27 kl 15:00
Arena: Katebovallen A
Publik: 75

Matchen mellan IK Friscopojkarna och Lödöse Nygård IK på Katebovallen A började intensivt med ett tidigt mål av Lödöse Nygård IK. Matilda Johansson satte bollen i nätet på en frispark, vilket gav laget en tidig ledning.

Bara några minuter senare ökade Evelina Löfström på ledningen till 2-0 för Lödöse Nygård IK. Trots försök från IK Friscopojkarna att komma tillbaka in i matchen under första halvlek lyckades de inte få hål på motståndarnas försvar.

I andra halvlek gjorde IK Friscopojkarna två byte i hopp om att skapa mer offensivt tryck, men det var istället Lödöse Nygård IK som lyckades göra ytterligare ett mål. Wilma Karlsson stod för det tredje och sista målet i matchen, vilket fastställde slutresultatet till 3-0 till Lödöse Nygård IK.

Matchen avslutades utan fler mål trots försök från båda lagen. Lödöse Nygård IK visade upp en stark defensiv och effektivitet i anfallet vilket resulterade i tre poäng och en övertygande seger. IK Friscopojkarna får återvända till träning och titta på vad som kan förbättras inför kommande matcher i Division 1 Norra Götaland. Den match med siffrorna 0-3 vittnar om en stark prestation från Lödöse Nygård IK och en tuff förlust för IK Friscopojkarna.