Matchstart: 2019-04-27 kl 15:00
Arena: Nysätra IP
Publik: 71

Matchreferat:

Det var en spännande match mellan Skoftebyns IF och Qviding FIF på Nysätra IP inför 71 åskådare. Domaren Artan Buzolli höll i taktpinnen och assisterades av Victor Karlsson och Thomas Johansson.

Redan efter 8 minuter drog Gliddel Zapanta på Qviding FIF på sig en varning. Efter en jämn och intensiv första halvlek var det Skoftebyns IF som tog ledningen i den 51:a minuten genom Anna Larsson, vilket gav laget en 1-0 ledning.

I den 66:e minuten gjorde Qviding FIF två byte i ett försök att komma tillbaka, men det var istället Skoftebyns IF som utökade sin ledning i den 67:e minuten genom Emma Eriksson, vilket satte ställningen till 2-0.

Qviding FIF försökte komma tillbaka in i matchen men deras spelarkort var inte på deras sida, med Michelle Lundgren som drog på sig en varning i den 69:e minuten och Amna Lihovic som fick en varning i den 82:a minuten.

Skoftebyns IF höll sin ledning till slutet av matchen och slutresultatet blev 2-0 till deras fördel. En viktig seger för Skoftebyns IF medan Qviding FIF får ta med sig lärdomar inför nästa match.