Match i Division 1 Norra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-05-04 kl 15:00
Arena: Valhalla 1 Konstgräs
Publik: 73

Qviding FIF tog en övertygande seger mot IK Friscopojkarna på Valhalla 1 Konstgräs. Redan efter 12 minuter tog hemmalaget ledningen genom Isabelle Asplund. Amanda Harlin utökade sedan ledningen till 2-0 strax efter halvtidspausen.

Isabelle Asplund gjorde sitt andra mål för dagen i den 52:a minuten och det såg ut att bli en enkel seger för Qviding FIF. Men IK Friscopojkarna lyckades reducera genom Annelie Carli bara minuten senare.

Dock var det Qviding FIF som fortsatte att dominera matchen och Isabelle Löfvendahl och Amanda Harlin utökade ledningen till 4-1 i den 59:e respektive 84:e minuten. Amna Lihovic och Isabelle Asplund satte sedan spiken i kistan genom att göra var sitt mål i slutskedet av matchen.

Publiksiffran var 73 personer och domaren Ida Fredriksson hade god kontroll på matchen. Qviding FIF tar tre viktiga poäng och klättrar i tabellen medan IK Friscopojkarna får nöja sig med att fortsätta kämpa i botten av tabellen.