Skoftebyns IF - Rävåsens IK Karlskoga 1 - 3

Skoftebyns IF - Rävåsens IK Karlskoga (1 - 3)
Match i Division 1 Norra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-05-18 kl 16:00
Arena: Nysätra IP
Publik: 50

På lördagseftermiddagen spelades det en Division 1 Norra Götaland-match mellan Skoftebyns IF och Rävåsens IK Karlskoga på Nysätra IP. Matchen lockade en publik på 50 personer och domare var Victor Karlsson med assistenterna Bujar Durguti och Sylë Bajrami.

Redan efter sju minuter tog Rävåsens IK Karlskoga ledningen genom Hannah Scafaria och ökade sedan på sin ledning med en straff av McKenna Meuer i den 43:e minuten.

I halvtid genomförde Skoftebyns IF tre byten, där Desire Saad, Brittney Lawrence och Jennifer Jansson kom in och ersatte Emma Eriksson, Andrea Markusson och Linn Wester. Rävåsens IK Karlskoga genomförde också ett byte, där Isabelle Olsson byttes in istället för Viktoria Ström.

Under den andra halvleken bytte Rävåsens IK Karlskoga också in Alva Jansson istället för Frida Jonsson Aspelin. I den 71:a minuten lyckades Skoftebyns IF reducera till 1-2 genom en straff av Anna Larsson, men bara åtta minuter senare återtog Rävåsens IK Karlskoga sin tvåmålsledning genom Hannah Scafaria. I den 76:e minuten bytte Rävåsens IK Karlskoga in Rebecca Hane istället för Izabell Johansson.

I den 79:e minuten ökade Rävåsens IK Karlskoga på sin ledning igen, genom Hannah Scafaria som gjorde sitt andra mål för dagen. I den 81:a minuten bytte Rävåsens IK Karlskoga ut Elin Lindbäck och istället spelade Madeleine Melander de sista minuterna av matchen.

Matchen slutade 1-3 till Rävåsens IK Karlskoga och Madeleine Melander fick en varning i den andra tilläggstiden.