Match i Division 1 Norra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-06-08 kl 15:00
Arena: Ilanda IP A-plan
Publik: 140

Idag möttes Hertzöga BK och IK Friscopojkarna på Ilanda IP A-plan inför en publik på 140 personer. Matchen startade klockan 15:00 på lördagseftermiddagen och domaren Christoffer Frykestam höll i matchen med assistans av Denis Sekula och Isak Peterson.

Det var IK Friscopojkarna som tog ledningen i den 26:e minuten när Alexandra Brodén satte dit bollen och gjorde det 0-1 till bortalaget. Strax innan halvtid fick Cecilia Jonsson och Bailey Carlsson varsin varning för IK Friscopojkarna.

I andra halvlek gjorde Hertzöga BK två byte när Agnes Eklund Ramböl och Wilma Borr fick hoppa in på plan medan Amanda Jansson och Ida Nord gick av. Även Wilma Modig ersatte Ebba Pukari Jeppsson.

I den 77:e minuten drog Emma Eriksson på sig en varning för Hertzöga BK, och bara några minuter senare gjorde IK Friscopojkarna sitt andra byte när Louise Zackrisson kom in istället för Sara Josefsson.

Matchen såg ut att sluta med en seger för IK Friscopojkarna, men i den fjärde tilläggsminuten lyckades Amanda Hedelin kvittera för Hertzöga BK och matchen slutade 1-1.

Båda lagen kämpade hårt under hela matchen och delade på poängen efter en tuff och spännande tillställning på Ilanda IP A-plan.