Match i Division 1 Norra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-08-02 kl 19:30
Arena: Valhalla 1 Konstgräs
Publik: 98

Matchen mellan Qviding FIF och Skoftebyns IF blev en jämn tillställning där båda lagen kämpade hårt på Valhalla 1 Konstgräs inför en publik på 98 personer.

Det var Skoftebyns IF som tog ledningen i den 16:e minuten genom Anna Larsson, som satte dit bollen på straff. Qviding FIF försökte komma tillbaka in i matchen och hade några farliga chanser, men lyckades inte få in bollen i mål.

I den 25:e minuten gjorde Qviding FIF sitt första byte när Gliddel Zapanta kom in istället för Axelia Hansson. Matchen fortsatte att vara intensiv och båda lagen skapade flera chanser.

I halvtid gjorde Qviding FIF ett byte till när Amanda Harlin kom in istället för Amna Lihovic. Trots flera försök från Qviding FIF lyckades de inte få in bollen och matchen slutade 0-1 till Skoftebyns IF.

Qviding FIF gjorde flera byten i andra halvlek, bland annat när Ulrika Bredin och Violeta Sekiraca kom in istället för Josefine Jakobson och Isabelle Löfvendahl. Skoftebyns IF gjorde också flera byten för att hålla ledningen.

Trots en kämpainsats från båda lagen kunde Skoftebyns IF hålla sin ledning och ta hem segern med 0-1. Qviding FIF får nu ladda om inför nästa match för att försöka ta nya poäng och klättra i tabellen.