Match i Division 1 Norra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-08-10 kl 15:00
Arena: Ivars Färg Arena
Publik: 69

Matchen mellan Orust FC och IK Gauthiod spelades på lördag eftermiddag på Ivars Färg Arena inför en publik på 69 personer. Domaren Ida Fredriksson höll i pipan tillsammans med assisterande domarna Jörgen Hjelm och Kamal Fahmee.

Det var IK Gauthiod som tog ledningen i den första halvleken när Moa Andersson satte dit bollen i den 26:e minuten, vilket också var halvtidsresultatet. I halvtid gjorde Orust FC ett byte när Olivia Karlsson kom in istället för Linda Nilsson.

I den andra halvleken ökade IK Gauthiod sin ledning när Lisa Johansson gjorde mål i den 65:e minuten. Bara fem minuter senare gjorde Anna Ahlstrand ett nickmål och ökade ledningen till 3-0 för Gauthiod.

Orust FC försökte att komma tillbaka in i matchen genom att göra några byte, men det var för sent. I den 87:e minuten lyckades Karin From göra Orusts enda mål, och matchen slutade med en 3-1 seger för IK Gauthiod.

Efter matchen hade båda lagen gjort flera byte för att ge spelarna speltid, och IK Gauthiod kunde till slut ta med sig tre poäng hem från bortamatchen mot Orust FC.