Matchstart: 2019-08-31 kl 16:30
Arena: Valhalla 1 Konstgräs
Publik: 61

Matchreferat:

Qviding FIF tog emot Hertzöga BK på Valhalla 1 Konstgräs inför en publik på 61 personer. Domaren Maral Mirzai hade full koll på matchen, assisterad av Ivan Ivanovic och Darjush Dari Hatami.

Matchen inleddes jämnt men det var Qviding FIF som tog ledningen genom Caroline Wasenius i den 36:e minuten, vilket även blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken fortsatte Qviding att dominera och ökade på sin ledning genom Amanda Harlin i den 72:a minuten och sedan Isabelle Löfvendahl och Josefine Jakobson som satte sista spiken i kistan med mål i den 80:e och 89:e minuten.

Hertzöga BK försökte kämpa tillbaka men hade svårt att skapa farliga chanser och Qviding FIF höll tätt bakåt.

När slutsignalen ljöd stod det 4-0 till Qviding FIF som tog en säker seger på hemmaplan. Medan Hertzöga BK får åka hem och fortsätta kämpa för att klättra i tabellen. Qviding FIF avancerade till plats 6 medan Hertzöga BK fortsatte ligga näst sist i Division 1 Norra Götaland, damer.