Alingsås FC United - Lödöse Nygård IK 9 - 1

Alingsås FC United - Lödöse Nygård IK (9 - 1)
Match i Division 1 Norra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-09-07 kl 15:00
Arena: Noltorpsvallen B Konstgräs
Publik: 195

Det var en solig lördagseftermiddag på Noltorpsvallen B Konstgräs när Alingsås FC United tog emot Lödöse Nygård IK i Division 1 Norra Götaland för damer. Med en imponerande publik på 195 personer var spänningen hög inför matchen.

Det var Lödöse Nygård IK som tog ledningen i den 16:e minuten genom Matilda Johansson, men det dröjde inte länge förrän Alingsås FC United kvitterade genom Olivia Sultan i den 21:a minuten. Därefter var det bara ett målregn från hemmalaget.

Karolina Kärnsund gjorde två snabba mål i den 25:e och 30:e minuten, följt av Linnéa Ström som också gjorde två mål innan halvtid. I den andra halvleken fortsatte målkalaset med en hat trick av Linnéa Ström, samt mål av Moa Jarl, Ina Österlind och Anna Scavo.

Det blev en imponerande seger för Alingsås FC United med 9-1 mot Lödöse Nygård IK. Domaren Emilia Stensson höll en bra match och såg till att spelet flöt på. En bra prestation av hemmalaget som visade upp en imponerande offensiv i denna match. Men även Lödöse Nygård IK ska ha en eloge för att kämpa ända till slutsignalen trots det tunga resultatet.