Match i Division 1 Norra Götaland, damer 2019
Matchstart: 2019-09-14 kl 15:00
Arena: Nysätra IP
Publik: 61

Matchen mellan Skoftebyns IF och Göteborgs DFF på Nysätra IP började intensivt med båda lagen kämpade för att få kontroll över matchen. Göteborgs DFF visade tidigt prov på sitt starka anfallsspel, vilket resulterade i flera farliga chanser.

I den 60:e minuten gjorde Göteborgs DFF sitt första byte och det skulle visa sig vara en lyckad förändring då Frida Bremer, som precis kommit in på planen, snabbt gjorde mål och gav sitt lag ledningen med 1-0.

Skoftebyns IF försökte svara på målet men Göteborgs DFFs försvar stod emot bra. I den 73:e minuten gjorde Olivia Alcaide en fantastisk prestation och ökade ledningen till 2-0 för Göteborgs DFF.

Skoftebyns IF fortsatte att kämpa för att komma tillbaka in i matchen och gjorde flera byte för att ge laget ny energi, men Göteborgs DFFs försvar stod starkt hela matchen.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Göteborgs DFF hade vunnit med 2-0, vilket innebar att de behöll sin plats på tredje plats i tabellen medan Skoftebyns IF föll till åttonde plats. Trots förlusten visade Skoftebyns IF en kämpainsats och kommer säkerligen fortsätta att kämpa för att klättra i tabellen.