Gustafs GoIF - Östersunds DFF (1 - 0)
Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2014
Matchstart: 2014-04-18 kl 16:00
Arena: Morbyvallen

I en spännande match mellan Gustafs GoIF och Östersunds DFF på Morbyvallen kunde Gustafs GoIF dra det längsta strået och vinna med 1-0.

Matchen var jämn och båda lagen hade sina chanser, men det var Gustafs GoIF som lyckades göra det enda målet i matchen. I den 75:e minuten fick Frida Enström bollen och kunde sätta dit den bakom Östersunds DFFs målvakt.

Östersunds DFF försökte komma tillbaka in i matchen och gjorde två snabba byten i den 78:e och 86:e minuten för att försöka skapa mer offensivt tryck. Men Gustafs GoIFs försvar höll stand och lyckades hålla undan till slutsignalen.

Domaren Kadir Tokovic höll en god kontroll på matchen och lagen spelade fair trots intensiteten på planen. Publiksiffran var dock låg med endast domarna och spelarna på plats.

Gustafs GoIF kunde därmed ta tre viktiga poäng i Division 1 Norra Svealand, medan Östersunds DFF kommer behöva ladda om inför sina kommande matcher. Det var en spännande match där Gustafs GoIF visade sin styrka och kunde vinna med 1-0.