Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2014
Matchstart: 2014-04-21 kl 13:00
Arena: Tibblevallen (Täby SC 2)
Publik: 82

Matchen mellan Täby FK och Gamla Upsala SK inleddes på Tibblevallen inför en publik på 82 personer. Domare Ola Wållringer blåste igång matchen på denna måndag eftermiddag i Division 1 Norra Svealand för damer.

Det var Täby FK som tog ledningen i matchen efter 26 minuter spelade. Petra Sundqvist var den som satte dit bollen och gav laget en 1-0 ledning. Bara fem minuter senare utökade Elin Almström Täbys ledning till 2-0 med ett vackert mål.

I den andra halvleken gjordes ett par byten på båda sidor. Täby FK försökte hålla i ledningen medan Gamla Upsala SK försökte reducera och komma tillbaka i matchen. Trots flera försök från båda lagen lyckades ingen av dem få in fler mål.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Täby FK vunnit med 2-0 och tog tre viktiga poäng. Täby FK fortsatte att ligga på plats 2 i tabellen medan Gamla Upsala SK fortfarande låg på plats 10. Det var en välspelad match med mycket kamp och engagemang från båda lagen.