Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2014
Matchstart: 2014-04-27 kl 16:00
Arena: Dalavallen
Publik: 131

Matchen mellan Korsnäs IF FK och IK Huge på Dalavallen blev en jämn och spännande tillställning inför en publik på 131 personer. Domaren Joel Söderlund höll i taktpinnen under matchen, assisterad av Nils Korpås och Jenny Moen.

Det var Korsnäs IF FK som tog ledningen i den 20:e minuten genom Josefine Zandén, en snygg och viktig ledning för hemmalaget. Men IK Huge gav inte upp och kämpade för en kvittering. En nick från Johanna Siirtola i den 71:a minuten betydde att matchen var nu lika.

Därefter blev det en nervkittlande avslutning på matchen. I den 89:e minuten fick IK Huge en straff, och Felicia Sandin var kylig nog att sätta dit den och göra 1-2 till bortalaget. Trots en uppryckning från Korsnäs IF FK i slutminuterna lyckades de inte komma ikapp, och matchen slutade 1-2 till IK Huge.

En hårt kämpande match med chanser åt båda håll, men IK Huge kunde till slut dra det längsta strået och ta med sig tre poäng från Dalavallen.