Bele Barkarby FF - Gamla Upsala SK 0 - 3

Bele Barkarby FF - Gamla Upsala SK (0 - 3)
Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2014
Matchstart: 2014-05-03 kl 14:00
Arena: Veddestavallen 1

Matchreferat:

Det var en solig lördagseftermiddag på Veddestavallen när Bele Barkarby FF tog emot Gamla Upsala SK i en spännande match i Division 1 Norra Svealand, damer. Trots det fina vädret var det ingen publik på plats för att se matchen.

Domare Sofie Borck Janeheim och hennes assisterande domare Olov Hamilton och Lino Altamirano höll i taktpinnen under matchen.

Det dröjde inte länge förrän Gamla Upsala SK tog ledningen genom en snygg träff av Fredrika Karlsson i den 21:a minuten. Bele Barkarby FF försökte komma tillbaka in i matchen men det var Gamla Upsala SK som stack upp och ökade på sin ledning till 2-0 i den 31:a minuten, återigen genom Karlsson.

Efter en halvtidsvilan på 0-2 försökte Bele Barkarby FF ta tag i matchen men det var Gamla Upsala SK och Karlsson som fortsatte att dominera. I den 63:e minuten fullbordade hon sitt hat trick och ökade på ledningen till 3-0.

Bele Barkarby FF gjorde flera byten i hopp om att kunna vända matchen men det var Gamla Upsala SK som höll ledningen tills slutsignalen ljöd. Matchen slutade 0-3 till bortalaget Gamla Upsala SK.