Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2014
Matchstart: 2014-05-03 kl 13:00
Arena: Djursholms IP 2
Publik: 40

På en solig lördagseftermiddag på Djursholms IP 2 möttes FC Djursholm och IK Huge i en spännande match i Division 1 Norra Svealand för damer. Matchen inleddes med högt tempo och båda lagen visade upp sitt bästa spel.

Redan i den åttonde minuten lyckades FC Djursholm ta ledningen genom en snygg träff av Nora Otterhäll, vilket skapade en energifylld atmosfär på läktaren med en publik på 40 personer. Trots flera försök från båda lagen så stod det 1-0 till hemmalaget i halvtid.

I början av andra halvlek gjorde FC Djursholm ett byte där Emma Lindberg kom in och ersatte Sandy Lopez. Det skulle visa sig vara ett lyckat drag då Viktorija Budryte Winnersjö ökade ledningen till 2-0 i den 67:e minuten.

IK Huge försökte kämpa sig tillbaka in i matchen genom ett byte där Hanna Lindqvist kom in istället för Lee Ahmed Winroth, men FC Djursholm fortsatte att dominera spelet. I den 80:e minuten placerade Emma Lindberg in bollen i mål och fastställde därmed slutresultatet till 3-0 till FC Djursholm.

Matchen avslutades med ett byte från FC Djursholm där Therése Weckström ersatte Ida Nordén. En imponerande seger för FC Djursholm som visade upp en stark prestation och säkrade tre viktiga poäng. Medan IK Huge får ta nya lärdomar med sig för att kunna ta revansch i framtida matcher.