Ope IF - FC Djursholm (1 - 2)
Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2014
Matchstart: 2014-05-18 kl 14:00
Arena: Jämtkraft Arena

Matchen mellan Ope IF och FC Djursholm spelades på Jämtkraft Arena inför en tom läktare. Domare Andreas Olsson höll i matchen, assisterad av Fredrik Essvall och Bernt Lindkvist.

I halvtid gjorde FC Djursholm ett byte, där Linda Rudén ersatte Linea Lindberg. I den 49:e minuten tog gästerna ledningen genom Viktorija Budryte Winnersjö, vilket gav dem en 1-0 ledning.

Ope IF försökte komma tillbaka in i matchen och gjorde ett byte i den 55:e minuten, där Frida Andersson kom in istället för Anna Jonsson. Men det var FC Djursholm som utökade sin ledning i den 62:a minuten, när Andrea Huntzinger hittade nätet och gjorde det 2-0 till bortalaget.

I jakten på en reducering gjorde Ope IF två ytterligare byten, med Emilia Starkman och Helena Jacobsson som inhoppare. I den 81:a minuten gjorde FC Djursholm ett byte med Sandy Lopez som kom in för Viktorija Budryte Winnersjö.

I den 90:e minuten lyckades Ope IF äntligen få in en boll i mål genom Lisa Landin, vilket gjorde matchen mer spännande med en 2-1 ställning. Trots en slutforcering från hemmalaget lyckades man inte få in en kvittering och matchen slutade 2-1 till FC Djursholm.

Med denna viktoria behåller FC Djursholm sin tredjeplats i tabellen, medan Ope IF fortsätter att ligga sist i Division 1 Norra Svealand för damer.