Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2014
Matchstart: 2014-06-08 kl 14:00
Arena: Torvallen
Publik: 150

I en spännande match på Torvallen möttes Ope IF och Gustafs GoIF inför en publik på 150 personer. Domare för matchen var Kjell Wenna, assisterad av Jan Clarin och Bengt Arne Backlund.

Det var Gustafs GoIF som tog ledningen i matchen efter 32 minuter när Anna Boström satte bollen i nätet och gjorde det 0-1. Men Ope IF kvitterade snabbt när Lena Lindström hittade rätt efter 37 minuter och ställde till det för gästande laget.

I den 42:a minuten drog Anna Boström på sig en varning och fick en tuffare situation att hantera resten av matchen. I halvtid gjorde Gustafs GoIF ett byte, där Agnes Holmquist ersatte Alma Sand.

Efter paus fortsatte matchen vara jämn och hårdspelad, med flera varningar utdelade av domaren. I den 66:e minuten gjorde Ope IF ett byte då Emma Larsson kom in istället för Frida Andersson.

Det avgörande målet kom i den 72:a minuten när Frida Enström satte bollen i nätet och gav Gustafs GoIF ledningen med 1-2. Trots försök från Ope IF att komma tillbaka lyckades de inte kvittera.

I den 78:e minuten gjorde Ope IF sitt sista byte för matchen, där Helena Jacobsson ersatte Lena Lindström. När slutsignalen ljöd stod det klart att Gustafs GoIF hade tagit hem segern och Ope IF stod kvar som tabelljumbo i Division 1 Norra Svealand för damer.