Tierps IF - Gustafs GoIF (2 - 1)
Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2014
Matchstart: 2014-08-08 kl 19:00
Arena: Vegavallen 1

Tierps IF och Gustafs GoIF möttes på Vegavallen 1 inför en publik på noll personer. Domaren Jessica Wiman var på plats tillsammans med sina assisterande domare Abdulkadir Moalim och Emmanuel Nzisabira.

Matchen inleddes väl för bortalaget Gustafs GoIF då Frida Enström satte dit 0-1 redan i den 21:a minuten. Tierps IF kämpade dock på och lyckades kvittera innan halvtid genom Lisa Hägglund, vilket innebar 1-1 när lagen gick till paus.

I halvtid gjorde Tierps IF ett byte där Sara Holmgren ersatte Emma Sundström. Det var ett byte som skulle visa sig vara lyckosamt då Anna Persson satte 2-1 i den 72:a minuten och gav Tierps ledningen.

Gustafs GoIF försökte pressa på för en kvittering och gjorde två byte i den 79:e minuten genom att byta in Alma Sand och Elvira Olsson. Trots ansträngningarna lyckades de inte få in bollen och Tierps höll undan.

I den 84:e minuten drog Tabitha Nyberg på sig en varning för Gustafs GoIF, men det gav inget resultat för dem och Tierps IF lyckades hålla undan och vinna matchen med 2-1.

Med segern befäste Tierps sin tredjeplats i tabellen medan Gustafs fortsatte att ligga på plats fem. En välspelad match av båda lagen där Tierps IF till slut gick segrande ur striden.