Matchstart: 2014-09-06 kl 14:00
Arena: Djursholms IP 2
Publik: 25

Matchreferat:

Det var en solig lördagseftermiddag när FC Djursholm tog emot Gustafs GoIF på Djursholms IP 2 inför en publik på 25 personer. Domaren Stefan Brodin blåste igång matchen och det var Gustafs GoIF som tog kommandot direkt.

I den 58:e minuten bröt Isabel Holmgren dödläget och satte 0-1 för Gustafs GoIF. FC Djursholm försökte komma tillbaka in i matchen genom att göra ett byte, men det hjälpte inte då Tabitha Nyberg utökade ledningen till 0-2 i den 74:e minuten.

Gustafs GoIF fortsatte att dominera och Frida Enström gjorde 0-3 i den 78:e minuten. Trots flera försök från FC Djursholm att komma tillbaka in i matchen så lyckades Gustafs GoIF punktera matchen i den 84:e minuten när Denise Nilsson gjorde 0-4.

Matchen slutade med en klar seger för Gustafs GoIF och tre viktiga poäng för dem i Division 1 Norra Svealand. FC Djursholm får återvända till ritbordet och se till att komma tillbaka starkare i nästa match.