Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2014
Matchstart: 2014-09-13 kl 15:00
Arena: Vegavallen 1
Publik: 52

I en spännande match på Vegavallen 1 möttes Tierps IF och Krokom/Dvärsätt IF i Division 1 Norra Svealand, damer. Inför en publik på 52 personer drog domaren Cecilia Ekwall igång matchen på lördag eftermiddag.

Redan från start visade Tierps IF sin styrka och tog ledningen redan efter 16 minuters spel genom Lisa Hägglund. Anna Persson utökade sedan ledningen till 2-0 i den 26:e minuten. Tierps IF fortsatte att pressa på och Lisa Hägglund gjorde sitt andra mål för dagen i den 53:e minuten, vilket innebar 3-0 till hemmalaget.

Krokom/Dvärsätt IF gav dock inte upp och reducerade i den 54:e minuten genom Tabitha Chawinga. Trots ökad press från bortalaget lyckades Tierps IF hålla emot och höll sin ledning intakt.

I andra halvlek gjorde Krokom/Dvärsätt IF flera byte för att försöka hitta en väg tillbaka in i matchen, men Tierps IFs försvar stod emot. I den 83:e minuten satte Tierps IF spiken i kistan genom att göra 4-1 och säkra segern.

Efter matchen behåller Tierps IF sin plats på tredje plats i tabellen, medan Krokom/Dvärsätt IF ligger kvar på fjärde plats. En imponerande seger för Tierps IF, som visade sin klass på hemmaplan inför sina supportrar.