Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2014
Matchstart: 2014-09-21 kl 13:30
Arena: Torvallen
Publik: 65

Matchen mellan Ope IF och Bele Barkarby FF på Torvallen bjöd på en riktigt spännande tillställning inför en publik på 65 personer. Det var bortalaget Bele Barkarby FF som inledde matchen starkast och tog ledningen redan i den 6:e minuten genom Johanna Kilegran.

Men Ope IF kämpade sig tillbaka och kvitterade snabbt genom Felicia Tengdahl i den 11:e minuten. Tengdahl stod även för matchens andra mål och satte Ope IF i ledning med 2-1 i den 28:e minuten. Jillian Kinter utökade sedan ledningen till 3-1 för hemmalaget strax innan halvtid.

I andra halvlek var det Bele Barkarby FF:s tur att göra comeback, med mål av Hannah Backman och Sandra Jansson inom loppet av några minuter. Inför den sista kvarten av matchen gjorde båda lag några byten för att försöka hitta segermålet.

Det var till slut Johanna Kilegran som stod för det avgörande målet för Bele Barkarby FF i den 90:e minuten, vilket gav laget en viktig seger på bortaplan. Ope IF fick en spelare varnad i slutskedet av matchen och slutresultatet skrevs till 3-4 till fördel för Bele Barkarby FF.

Med denna seger klättrar Bele Barkarby FF i tabellen medan Ope IF fortfarande ligger sist. En spännande match som visade på kämparglöd och målrikedom från båda lagen.