Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2017
Matchstart: 2017-04-14 kl 13:00
Arena: Hitachi Energy Arena
Publik: 43

Idag möttes Gideonsbergs IF och Gustafs GoIF på Hitachi Energy Arena inför en publik på 43 personer. Matchen började jämnt med båda lagen kämpandes för att ta kontroll över spelet.

I den 33:e minuten kom det första målet i matchen, och det var Gustafs GoIF som tog ledningen genom Allison Murphy. Gideonsbergs IF försökte svara men hade svårt att skapa målchanser och hade svårt att komma förbi Gustafs GoIF:s försvar.

I den 78:e minuten gjorde Gideonsbergs IF två byte i ett försök att vända matchen, men det hjälpte inte att få in en kvittering. Gustafs GoIF höll sig starka och försvarade sin ledning väl.

I den 88:e minuten gjorde Gideonsbergs IF ännu ett byte för att försöka skapa en sista chans till en kvittering, men det var Gustafs GoIF som höll ut och säkrade segern med 0-1.

Domaren Omar Majid blåste sedan av matchen och Gustafs GoIF kunde fira en viktig bortaseger. Det var en tuff match med mycket kamp på mittfältet och bägge lagen visade upp bra spel. Men det var Gustafs GoIF som drog det längsta strået och kunde ta med sig tre poäng hem.