IK Huge - Täby FK (0 - 1)
Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2017
Matchstart: 2017-06-10 kl 14:00
Arena: Kastvallen

Matchen mellan IK Huge och Täby FK på Kastvallen inleddes med ett högt tempo och båda lagen visade upp ett aggressivt spel. Publiken, som var obefintlig denna lördagseftermiddag, fick se många heta dueller på mittfältet och båda lagen skapade flera farliga chanser framåt.

I den 16:e minuten gjorde IK Huge sitt första byte när Matilda Thunman ersatte Felicia Carlsten på planen. Men bara en minut senare var det Täby FK som tog ledningen genom Emma Isabell Victoria Innala. Ett vackert anfall från Täby resulterade i ett mål och hemmalaget låg nu under med 0-1.

I halvtid gjorde Täby FK sitt första byte när Rebecca Rolin kom in istället för Felicia Arnsbjer. IK Huge kämpade för att komma tillbaka in i matchen och skapade flera heta chanser framåt. I den 58:e minuten gjorde även IK Huge ett byte när Isabelle Haaranen kom in istället för Emma Sjöberg.

Mot slutet av matchen gjorde båda lagen flera byte för att försöka säkra segern eller åtminstone en poäng. Men trots en intensiv slutspurt från hemmalaget lyckades de inte få in bollen i mål och matchen slutade med en knapp seger för Täby FK.

Domaren Micael Friberg blåste av matchen och Täby FK kunde fira tre poäng medan IK Huge fick lämna planen besvikna över förlusten. Täby FK fortsatte att ligga på en stark fjärde plats i tabellen medan IK Huge kämpade i botten av Division 1 Norra Svealand.