Bele Barkarby FF - Bollstanäs SK (2 - 3)
Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2017
Matchstart: 2017-06-27 kl 20:00
Arena: Veddestavallen 1
Publik: 69

Bollstanäs SK gjorde en mäktig comeback när de mötte Bele Barkarby FF på Veddestavallen 1 i en match i Division 1 Norra Svealand för damer. Matchen spelades på tisdag kväll i närvaro av 69 åskådare.

Bele Barkarby FF tog ledningen tidigt i matchen när Victoria Wahlstedt slog in ett mål i den sjunde minuten av matchen och ledningen ökades senare när Daniella Famili slog in ett annat mål i den 33:e minuten. Med 2-0 i ledning såg det bra ut för Bele Barkarby FF, men Bollstanäs SK tänkte annorlunda.

Bollstanäs SK fick ny energi och vände matchen när de gjorde två snabba mål i den 61:a och 69:e minuten av matchen genom Malin Elsilä Engdahl och Pernilla Jansson. Sedan tog Bollstanäs SK ledningen när Malin Elsilä Engdahl gjorde sitt andra mål i matchen i den 79:e minuten.

Trots förlusten kunde Bele Barkarby FF glädjas åt en stark prestation av Victoria Wahlstedt, som gjorde det första målet i matchen. Men det var inte tillräckligt mot Bollstanäs SK, som bevisade att de hade det som krävdes för att vända en match. Slutresultatet blev 2-3 till förmån för Bollstanäs SK.