Gustafs GoIF - Enskede IK (2 - 1)
Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2017
Matchstart: 2017-08-26 kl 14:00
Arena: Morbyvallen

Matchen mellan Gustafs GoIF och Enskede IK inleddes på Morbyvallen på lördag eftermiddag inför en publik på noll personer. Domare Selma Griberg ledde matchen med assistans från Evan Fares och Sebastian Marjanovic.

Redan i den andra minuten tog hemmalaget ledningen genom Elvira Bergman. Enskede IK kvitterade dock efter 25 minuter genom Emily Olsson, och halvtidsresultatet stod därför 1-1.

I den andra halvleken var det Gustafs GoIF som tog tillbaka ledningen när Ronja Rimsler satte 2-1-målet i den 67:e minuten. Trots flera försök från båda lagen att utöka sina målprotokoll lyckades inget av dem göra fler mål.

Matchen slutade således 2-1 till Gustafs GoIF, vilket innebar att laget behöll sin sjunde plats i tabellen. Enskede IK å sin sida låg kvar på åttonde plats.