Gideonsbergs IF - Enköpings SK UK (1 - 3)
Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2017
Matchstart: 2017-09-30 kl 14:00
Arena: Hitachi Energy Arena
Publik: 55

Matchen mellan Gideonsbergs IF och Enköpings SK UK på Hitachi Energy Arena var en spännande tillställning inför en publik på 55 personer. Domaren Selma Griberg höll i taktpinnen på planen, assisterad av Butrint Krasniqi och Navid Ghanbarzadeh.

Det var Enköpings SK UK som tog ledningen i matchen efter 20 minuter när Frida Östberg satte dit bollen och gjorde det till 0-1. Men Gideonsbergs IF kämpade på och bara fem minuter senare kvitterade Josefine Dahlin till 1-1.

I den 58:e minuten tog Enköpings SK UK återigen ledningen genom Ina Burström, som satte bollen i nätet och gjorde det till 1-2. Gideonsbergs IF försökte att komma tillbaka in i matchen genom att göra två byten, men det var istället Enköpings SK UK som ökade sin ledning till 1-3 genom Beata Olsson i den 80:e minuten.

Matchen slutade sedan 1-3 till Enköpings SK UK och det var därmed de som kunde fira segern på bortaplan. Efter matchen stod det klart att Gideonsbergs IF hamnade på plats 10 i tabellen medan Enköpings SK UK avslutade säsongen på plats 8. En spännande match på Hitachi Energy Arena hade därmed avgjorts.