Ornäs BK - Gustafs GoIF (0 - 0)
Match i Division 1 Norra Svealand, damer 2017
Matchstart: 2017-09-30 kl 14:00
Arena: Ornäs IP

Matchen mellan Ornäs BK och Gustafs GoIF på Ornäs IP slutade oavgjord med resultatet 0-0. Trots flera chanser från båda lagen lyckades ingen av dem få in bollen i mål under matchens gång.

I den 54:e minuten gjorde Ornäs BK en spelarbyte då Anna Sandin ersatte Amelia Norling. Under den 60:e minuten fick Elvira Bergman från Gustafs GoIF en varning av domaren för en tuff tackling. I den 73:e minuten gjorde Gustafs GoIF även ett byte då Linnea Hahne kom in istället för Matilda Svanberg.

I den 84:e minuten fick även Ebba Andersson från Ornäs BK en varning för en hård tackling. I den 89:e minuten gjorde Ornäs BK sitt sista byte då Ida Matsson kom in istället för Lisa Ewenson.

Även om det inte blev några mål under matchen visade båda lagen på en stark kämpainsats. Efter matchen var Ornäs BK fortfarande sist i tabellen medan Gustafs GoIF avancerade inte på platsen 7. Årets säsong är därmed avslutad för båda lagen.