Match i Division 1 Norrland, damer 2015
Matchstart: 2015-05-14 kl 15:00
Arena: Burträsk IP
Publik: 45

Burträsk FF tog en överlägsen seger mot Älvsby IF på hemmaplan på Burträsk IP. Redan i den tredje minuten öppnade Vanessa Hedström målskyttet för hemmalaget och satte 1-0. Älvsby IF försökte att komma tillbaka in i matchen men Burträsk FF visade prov på effektivitet framåt. I den 24:e minuten ökade Hedström på till 2-0 och Mirjam Lindgren gjorde 3-0 i den 35:e minuten.

I halvtid gjorde båda lagen några byte för att försöka få till en förändring i matchbilden. Ändå var det Burträsk FF som fortsatte att dominera på planen. Vanessa Hedström gjorde hat trick i den 63:e minuten och hemmalaget gick upp till 4-0. Älvsby IF försökte att kämpa sig tillbaka men hade svårt att hota Burträsk FF:s försvar.

I den 86:e minuten satte Julia Skoglund det avslutande målet för Burträsk FF och fastställde slutresultatet till 5-0. En överlägsen seger för Burträsk FF som visade prov på skicklighet och effektivitet i avslutningsmomenten. Publiken på Burträsk IP fick se ett välspelande hemmalag och kunde glädja sig åt en stark prestation.