Älvsby IF - Assi IF (1 - 12)
Match i Division 1 Norrland, damer 2015
Matchstart: 2015-07-28 kl 19:30
Arena: Älvåkra IP

Matchen mellan Älvsby IF och Assi IF på Älvåkra IP startade på tisdag kväll inför en publik på noll personer. Domare Agnes Emborg höll i pipan med assistans från Nikolaj Vikström och Markus Halsius.

Det var Assi IF som inledde målskyttet redan efter en minut genom Erin Craig. Assi fortsatte att dominera matchen och Moa Öhman ökade ledningen till 2-0 i den fjärde minuten. Indira Ilic och Erin Craig stod för ytterligare två mål innan Moa Öhman fullbordade sitt hattrick innan pausvilan, vilket gav Assi en 6-0 ledning.

I halvtid försökte Älvsby IF göra förändringar genom att byta in Moa Berglund, men det var Assi IF som fortsatte att dominera matchen. Wilma Karlsson lyckades göra ett tröstmål för Älvsby, men Assi fortsatte att trumma på med mål från Moa Öhman, Indira Ilic, Erin Craig och även ett mål från nykomlingen Fernanda Da Silva.

Matchen avslutades med total dominans från Assi IF och slutsiffrorna skrevs till 1-12. En imponerande insats från Assi IF som visade upp ett starkt anfallsspel.