Match i Division 1 Norrland, damer 2015
Matchstart: 2015-08-08 kl 15:30
Arena: Tunavallen
Publik: 78

Det var en spännande match mellan Notvikens IK och Umedalens IF på Tunavallen inför en publik på 78 personer. Domaren Oscar Broberg Sandberg höll i taktpinnen med assistans från Agnes Emborg och Pontus Carbin som assisterande domare.

Redan efter sju minuter tog hemmalaget ledningen genom en vacker träff från Linn Eriksson. Hon fick till ett perfekt skott som letade sig in i mål och gav Notvikens IK en tidig ledning. Strax innan halvtid utökade Eriksson sin målskörd och satte även 2-0 till sitt lag.

Efter pausvilan var det Jennifer Roberts tur att påminna om sig själv när hon snyggt satte 3-0 till Notvikens IK. Umedalens IF kämpade på men hade svårt att komma till klara målchanser.

I den 78:e minuten lyckades dock Emma Åhs Doverlind reducera för Umedalens IF och ge sitt lag en liten chans att komma tillbaka.

Notvikens IK höll dock stången och höll bort Umedalens IF från fler målchanser. Matchen slutade med en 3-1 vinst för hemmalaget, vilket innebar tre mycket viktiga poäng i Division 1 Norrland för damer.