Match i Division 1 Norrland, damer 2015
Matchstart: 2015-08-22 kl 12:30
Arena: MSK Arena
Publik: 45

Matchen mellan Mariehem SK och Bik SK på MSK Arena slutade med en dramatisk 1-1-ställning.

Det var en jämn match där båda lagen skapade chanser framåt. Det var Bik SK som inledde starkare och hade flera farliga avslut mot målet. Mariehem SK stod dock emot och kämpade sig in i matchen.

I den 52:a minuten gjorde Bik SK sitt första byte när Sara Jensen kom in istället för Ida Hallin Sjölander. Men det var Mariehem SK som tog ledningen i den 60:e minuten genom Lina Vikner, som satte dit en fin frispark och skickade laget i ledning.

Bik SK gav dock inte upp och i den 67:e minuten kom kvitteringen genom Caroline Jonsson, som satte dit bollen efter en fin spelkombination. Mariehem SK försökte svara och gjorde ett byte när Malin Söderkvist kom in istället för Ingrid Liljedahl.

Matchen slutade 1-1 och båda lagen fick en poäng vardera. Mariehem SK ligger kvar på plats 6 i tabellen medan Bik SK befäster sin plats på plats 4. Publiksiffran uppgick till 45 personer som hade mött upp för att se de två lagen göra upp på planen. Domaren Sanjay Jakobsson hade god kontroll på matchen med sina assisterande domare Emmanuel Muki Mukumu och Mathias Westbrand Emilsson. En underhållande match som bjöd på spänning ända in i slutskedet.