Match i Division 1 Norrland, damer 2015
Matchstart: 2015-09-26 kl 13:00
Arena: Högslättens IP
Publik: 57

Bik SK mötte Älvsby IF på Högslättens IP i en spännande match i Division 1 Norrland för damer. Matchen började intensivt och redan efter 10 minuter satte Bik SK öppningsmålet genom Lara-Li Löfvenius. Bara sju minuter senare utökade Löfvenius sin målskörd och satte 2-0 till hemmalaget.

Bik SK fortsatte att dominera matchen och i den 35:e minuten gjorde Sara Jensen 3-0 till Bik SK. Strax innan halvtid Slog Zabibu Nduwimana till och ökade ledningen till 4-0 för hemmalaget.

I den 57:e minuten kom Älvsby IF tillbaka in i matchen genom ett mål av Caroline Lindqvist som reducerade till 4-1. Men Bik SK hade inga planer på att låta Älvsby IF komma närmare och i den 78:e minuten satte Sara Jensen sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 5-1 till Bik SK.

Matchen var välspelad och tempot hölls uppe hela matchen. Domaren Mix Martineau hade fullt upp med att hålla koll på spelet och i den 43:e minuten delade han även ut en varning till Bik SK:s Ida Hallin Sjölander och i den 90:e minuten fick Älvsby IF:s Hanna Samuelsson en varning.

Publiksiffran landade på 57 personer som hade samlats för att heja på sina lag. Efter matchen firade Bik SK segern med sina supportrar medan Älvsby IF fick ta med sig lärdomar från förlusten inför kommande matcher.