Match i Division 1 Norrland, damer 2015
Matchstart: 2015-10-03 kl 14:00
Arena: Hällgärdan
Publik: 60

Alviks IK började matchen starkt och tog tag i spelet direkt, men det var IFK Åkullsjön som tog ledningen redan efter en minut. Nathalie Mårtensson avslutade snyggt och skickade in bollen i mål, vilket ledde till ett jubel från hemmapubliken på Hällgärdan.

Alviks IK svarade snabbt och kvitterade genom Johanna Engelmark i den 22:a minuten. IFK Åkullsjön fick en varning i den 52:a minuten, men det hindrade inte Alviks IK från att fortsätta pressa. Johanna Antti satte 1-2 i den 55:e minuten och Charlotte Forsberg ökade på till 1-3 i den 65:e minuten.

Matchen fortsatte i samma tempo och Alviks IK bytte in fräscha spelare för att hålla trycket uppe. Sandra Landström satte 1-4 i den 85:e minuten och Hannah Tyni Johansson avslutade målskyttet med 1-5 i den 90:e minuten.

Trots en tråkig sista match för IFK Åkullsjön lyckades de ändå reducera till 2-5 genom Elin Lundström i den 93:e minuten. Matchen slutade med en övertygande seger för Alviks IK som visade upp ett starkt spel på Hällgärdan inför en publik på 60 personer. Med resultatet klart blev Alviks IK tabellfemma och IFK Åkullsjön fortsatte att ligga på plats 7.