Match i Division 1 Norrland, damer 2017
Matchstart: 2017-04-22 kl 16:00
Arena: Själevads IP A-Plan
Publik: 112

Morön BK tog en överlägsen seger i dagens möte mot Själevads IK på Själevads IP A-Plan inför en publik på 112 personer. Matchen började intensivt med Morön BK som tog ledningen redan efter 16 minuter genom Christine Tjärnlund. Det dröjde inte länge innan Åsa Karlsson utökade ledningen till 2-0 i den 19:e minuten.

Efter en halvlek med ställningen 2-0 till Morön BK gjordes ett byte i Morön BK där Paulina Larsson kom in istället för Emma Viklund. I den 60:e minuten gjordes ytterligare ett byte i Morön BK där Elin Persson ersatte Åsa Karlsson. Morön BK fortsatte att dominera och i den 81:a minuten gjorde Paulina Larsson sitt andra mål för kvällen och ökade ledningen till 3-0.

I slutskedet av matchen gjordes ett sista byte i Själevads IK där Moa Olsson ersatte Moa Våglund. Morön BK bytte även in Emma Axelsson istället för Wilma Lindberg. Matchen slutade 3-0 till Morön BK som därmed kunde lämna planen som segrare och ta med sig tre viktiga poäng i Division 1 Norrland, damer. En väl genomförd match av Morön BK och en tung förlust för Själevads IK.