Matchstart: 2017-05-06 kl 14:00
Arena: Liko Arena
Publik: 50

Matchreferat:

I en spännande match mellan Alviks IK och Umedalens IF på Liko Arena så lyckades Alviks IK ta en viktig seger med 1-0. Matchen började jämnt med båda lagen skapade chanser, men det var Alviks IK som tog ledningen i den 33:e minuten genom Petra Sjögren. Umedalens IF försökte komma tillbaka och skapade flera farliga chanser, men Alviks IK:s försvar höll tätt.

I den andra halvleken försökte Umedalens IF pressa på för en kvittering, men Alviks IK:s försvar stod emot och höll nollan. Båda lagen gjorde flera byte för att försöka påverka matchbilden, men det var Alviks IK som höll undan och säkrade tre viktiga poäng.

Efter matchen steg Alviks IK i tabellen till plats 9 medan Umedalens IF tappade till plats 5. Publiken på Liko Arena fick se en spännande match med ett viktigt mål som avgörande faktor.