Match i Division 1 Norrland, damer 2017
Matchstart: 2017-06-06 kl 14:00
Arena: Umedalens IP
Publik: 45

På en solig tisdagseftermiddag möttes Umedalens IF och Mariehem SK på Umedalens IP inför en publik på 45 personer. Domaren Pierluigi Meucci hade hand om matchen, assisterad av Evgeniy Donev och Viktor Jonsson.

Matchen inleddes jämnt och det dröjde ända till den 17:e minuten innan första målet kom. Mariehem SK tog ledningen genom Moa Sjöström och Umedalens IF fick jobba för att komma tillbaka in i matchen.

I halvtid gjorde Umedalens IF två byte, då Jannike Tjärnlund och Victoria Ekenberg kom in för Selma Uddström och Moa Lindberg. Trots de nya spelarna på planen lyckades inte Umedalens IF få in något mål och i den 58:e minuten gjorde Mariehem SK ytterligare ett byte med Sanna Sjöström som ersatte Alva Lind.

Det dröjde ända till den 81:a minuten innan nästa mål kom, denna gång från Sara Brandén i Mariehem SK. Trots en slutforcering från Umedalens IF lyckades de inte reducera Mariehems 2-0 ledning.

Slutresultatet blev alltså 0-2 till fördel för Mariehem SK, vilket innebar en sjätte plats i tabellen för Umedalens IF och femte plats för Mariehem SK.