Morön BK - Notvikens IK (3 - 2)
Match i Division 1 Norrland, damer 2017
Matchstart: 2017-06-18 kl 14:00
Arena: Skogsvallen

I en spännande och jämn match mellan Morön BK och Notvikens IK på Skogsvallen i Division 1 Norrland för damer blev det till slut hemmalaget som drog det längsta strået. Trots att det var en söndag eftermiddag och noll publik på plats så bjöd lagen på en underhållande match.

Det var Morön BK som tog ledningen i den 56:e minuten genom Christine Tjärnlund som satte en straff och därmed gjorde det till 1-0. Notvikens IK svarade snabbt och kvitterade i den 58:e minuten genom Josefine Lindbäck. I den 66:e minuten tog gästande Notvikens IK ledningen genom Alva Rosén som gjorde mål på en hörna.

Men Morön BK gav sig inte utan kämpade sig tillbaka in i matchen. I den 77:e minuten kvitterade man igen genom Paulina Larsson. Sedan tog Christine Tjärnlund återigen scenen i den 80:e minuten och satte 3-2 till Morön BK, vilket blev slutresultatet.

Efter en intensiv avslutning på matchen lyckades Morön BK hålla undan och ta tre viktiga poäng mot serieledarna Notvikens IK. Efter matchen ligger Morön BK på en imponerande tredje plats i tabellen, medan Notvikens IK behåller sin ledning. En riktigt dramatisk och spännande match som visade på vilket kämpaglöd och vilja lagen besatt.