Match i Division 1 Norrland, damer 2017
Matchstart: 2017-07-03 kl 19:30
Arena: Hedens IP Storfors
Publik: 83

I en regnig och blåsig match på Hedens IP i Storfors möttes Storfors AIK och Morön BK i en spännande match i Division 1 Norrland för damer. Morön BK kom starkt från start och tog ledningen redan i den 26:e minuten genom Lina Pettersson. Storfors AIK försökte att kämpa sig tillbaka in i matchen, men Morön BK visade sig vara för starka.

I slutet av den första halvleken utökade Christine Tjärnlund Morön BKs ledning till 2-0. I den andra halvleken fortsatte Morön BK att dominera och Christine Tjärnlund gjorde sitt andra mål i matchen i den 49:e minuten. Julia Skoglund ökade Morön BKs ledning till 4-0 i den 61:a minuten.

I den 81:a minuten gjorde Paulina Larsson ytterligare ett mål för Morön BK och bara några minuter senare fastställde Emma Axelsson slutresultatet till 6-0 till Morön BK. Trots försök från Storfors AIK att kämpa tillbaka lyckades de inte hota Morön BKs försvar.

Matchen slutade 0-6 till Morön BK och de förblir på andra plats i tabellen medan Storfors AIK fortsätter att kämpa för att ta sig bort från botten av tabellen. En publik på 83 personer bevittnade matchen med domare Elin Lundgren och assisterande domare Melker Westerberg och Jörgen Källman på plats.