Match i Division 1 Norrland, damer 2017
Matchstart: 2017-08-01 kl 19:30
Arena: Umeå Energi Arena SOL
Publik: 100

Team TG FF hade en imponerande prestation på hemmaplan på tisdagskvällen när de tog emot Mariehem SK. Matchen spelades på Umeå Energi Arena SOL inför en publik på 100 personer och domaren Ulf Hamrén höll i pipan tillsammans med assisterande domare Pierluigi Meucci och Manuel Garzon Garcia.

Redan från start visade Team TG FF lite styrka och tog tag i spelet. De ledde med 3-0 efter bara tolv minuter, med två mål från Jessica Alm och ett straffmål av Linnea Tiensuu. Efter sex minuter ökade Jessica Alm ledningen till 4-0 med sitt andra mål i matchen.

Mariehem SK försökte hålla jämna steg med hemmalaget men hade svårt att komma in i spelet. De gjorde några byten, inklusive att byta ut Nora Forsman för att sätta in Josefin Carlsson, men det hjälpte inte. Team TG FF fortsatte att pressa på och vid 74:e minuten ökade Frida Strandberg ledningen till 5-0. De stannade inte där, vid 85:e minuten gjorde Linda Nieminen mål och fastställde slutresultatet till 6-0.

I andra halvlek gjorde Team TG FF två byten, där Ida Osterman byttes in för Julia Wänglund vid 65:e minuten och Ronja Söderlund byttes in för Rebecca Dahl vid 78:e minuten. Mariehem SK gjorde också ett byte där Josefin Carlsson byttes in för Angelica Sellstedt vid 87:e minuten.

Efter matchen behåller Team TG FF sin plats på tredje plats i tabellen medan Mariehem SK stannar på åttonde plats. Det var definitivt en bra match av hemmalaget som dominerade spelplanen och hade full kontroll över matchen från start till slut.