Match i Division 1 Norrland, damer 2017
Matchstart: 2017-08-05 kl 14:00
Arena: Själevads IP A-Plan
Publik: 115

Själevads IK tog emot Storfors AIK på Själevads IP A-Plan inför en publik på 115 personer. Domare Elsa Wisting höll i taktpinnen och assisterades av Hasan Hamid Ahmed och Omar Vali.

Redan efter 14 minuter kunde hemmalaget ta ledningen med 1-0 genom Nellie Håkansson. Bara två minuter senare utökade Malin Lindström ledningen till 2-0. Amanda Berglund satte sedan två snabba mål i den 25:e och 27:e minuten, vilket ledde till att Själevads IK gick till halvtidsvila med en komfortabel 7-0-ledning.

I halvtid gjorde Själevads IK ett byte och in kom Moa Våglund. Hon hann knappt vara med på planen innan hon satte 8-0 i den 49:e minuten. Storfors AIK gjorde ett byte och försökte komma tillbaka in i matchen, men det var tydligt att det var Själevads IK:s dag. Alma Gustavsson och Marielle Nordlander satte varsitt mål i den 70:e och 74:e minuten och fastställde slutresultatet till hela 10-0 till hemmalaget.

Efter slutsignalen stod det klart att Själevads IK behåller sin tionde plats i tabellen medan Storfors AIK fortsätter att ligga näst sist. En imponerande seger för Själevads IK som visade upp en stark spelinsats och en imponerande målskörd.