Match i Division 1 Norrland, damer 2017
Matchstart: 2017-08-21 kl 19:00
Arena: Skogsvallen
Publik: 728

Det var en spännande match mellan Morön BK och Sunnanå SK på Skogsvallen. Matchen började intensivt och redan i 12:e minuten gjorde Sunnanå SKs Wilma Andersson målet som skulle visa sig bli matchens enda. Morön BK försökte komma tillbaka men hade svårt att bryta igenom Sunnanås försvar.

I den 38:e minuten fick Mirjam Lindgren från Morön BK en varning, vilket visade på den hårda kampen som pågick på planen. Båda lagen försökte skapa chanser men det var Sunnanå SK som lyckades bäst.

I andra halvlek fortsatte båda lagen att kämpa och byten gjordes för att försöka hitta en väg till målet. Morön BK gjorde två byte i den 68:e minuten, medan Sunnanå SK också gjorde ett byte i den 57:e minuten och ett i den 73:e minuten.

Trots flera chanser från båda lagen så lyckades ingen ytterligare målgörning och matchen slutade 0-1 till Sunnanå SK. Morön BK lägger på plats 3 i tabellen medan Sunnanå SK klättrar upp till plats 4 efter denna viktiga seger. En spännande match med mycket kamp och en stark defensiv från båda lagen.