Match i Division 1 Norrland, damer 2018
Matchstart: 2018-04-21 kl 14:00
Arena: Skyttis IP
Publik: 67

Matchen mellan Själevads IK och Myckle IK på Skyttis IP började explosivt med tre snabba mål från hemmalaget. Amanda Berglund stod för samtliga mål och sköt in ett hat trick på bara 20 minuter. Myckle IK lyckades reducera genom Tilda Johansson, men Själevads fortsatte att dominera matchen.

I andra halvlek fortsatte Själevads att pressa på och Berglund gjorde ytterligare två mål, medan hennes lagkamrat Moa Våglund också bidrog med ett mål. Myckle IK försökte att komma tillbaka in i matchen, men Själevads försvar höll tätt.

Matchen avslutades med ytterligare tre mål från Amanda Berglund, vilket innebar att matchen slutade 9-2 till Själevads IK. Publiken på Skyttis IP kunde se en målrik match där Amanda Berglund var den stora matchvinnaren med sina sex mål. Domaren Anja Collén höll i taktpinnen och matchen flöt på smidigt trots ett par varningar och flera spelarbyten från båda lagen. Den lilla publiksiffran på 67 fick se ett underhållande möte där Själevads IK visade prov på effektivitet och spetskompetens i anfallet.