Match i Division 1 Norrland, damer 2018
Matchstart: 2018-04-22 kl 15:00
Arena: Electrolux Home Arena
Publik: 101

Det var en spännande match mellan Sunnanå SK och Infjärdens SK på Electrolux Home Arena. Inför en publik på 101 personer startade matchen med högt tempo från båda lagen.

Det dröjde inte länge innan Infjärdens SK tog ledningen genom Ida Sundqvist i den 46:e minuten. Sunnanå SK försökte att komma tillbaka in i matchen och gjorde ett par byte för att försöka skapa farligheter framåt.

Men det var Infjärdens SK som fortsatte att dominera och Cajsa Hedlund gjorde 2-0 i den 61:a minuten. Sunnanå SK gav dock inte upp och Maya Pitts reducerade till 1-2 bara två minuter senare.

Infjärdens SK fick en spelare varnad i den 64:e minuten, men de fortsatte att pressa på och Hedlund gjorde sitt andra mål för dagen i den 74:e minuten och ökade till 3-1.

Sunnanå SK gav inte upp och Bupe Olufunmilola Okeowo satte 2-3 i den 78:e minuten och skapade nerv i slutet av matchen. Trots en stark avslutning från Sunnanå SK lyckades de inte att få in en kvittering och matchen slutade 2-3 till Infjärdens SK. Det var en välspelad match med många målchanser och båda lagen visade upp sitt bästa spel.