Match i Division 1 Norrland, damer 2018
Matchstart: 2018-04-28 kl 16:00
Arena: Skogsvallen
Publik: 178

Det var en solig lördag eftermiddag på Skogsvallen när Morön BK mötte Domsjö IF i en spännande match i Division 1 Norrland för damer. Publiken var på plats, och domaren Mattias Hiding ledde matchen tillsammans med assisterande domare Kasper Burström Svensson och Alvin Gustafsson.

Morön började starkt och redan efter åtta minuter tog de ledningen genom Johanna Wikström. Morön fortsatte att pressa och i den 26:e minuten utökade Christine Tjärnlund ledningen till 2-0. Bara två minuter senare gjorde Johanna Wikström sitt andra mål för dagen och det stod 3-0 till Morön. Christine Tjärnlund hann med ett till mål innan halvtid och resultattavlan visade 4-0.

I början av andra halvlek gjorde Domsjö IF några byten i hopp om att komma tillbaka i matchen, men det var Morön som fortsatte att dominera. Olivia Holm ökade Moröns ledning till 5-0 i den 71:a minuten. Stina Hedlund gjorde även mål i den 79:e minuten och Christine Tjärnlund fullbordade sitt hat trick i den 85:e minuten med ett elegant mål.

I slutet av matchen satte Christine Tjärnlund även sitt fjärde mål och fastställde slutresultatet till 8-0 till Morön BK. En imponerande seger för Morön inför de 178 åskådarna på Skogsvallen. En solig dag för Morön och deras fans, medan Domsjö IF får gå tillbaka till ritbordet och omvärdera sin strategi inför kommande matcher.